Zoneterapi i Odense på Fyn

Vidste du at zoneterapi er velegnet til behandling af:

N

Barnløshed

N

Kolik hos små børn

N

Alle former for smerte

N

Hovedpine/migræne

N

Rygsmerter

N

Frossen skulder

N

Hormonelle forstyrrelser

N

Tennisalbue

N

Mavelidelser

N

Bihulebetændelse

N

Fordøjelsesproblemer

N

Menstruationssmerter

N

Højt blodtryk

N

Kredsløbsproblemer

N

Lidelser i sanseorganer

N

Immunsygdomme

N

Eksem

Vil du ringes op?

Zoneterapi

Zoneterapi er en gammel behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen bygger på tillid og respekt for det enkelte menneske. Der arbejdes ud fra en teori om, at mennesket er en helhed såvel fysisk, psykisk, socialt og åndeligt.

Zoneterapien er et håndværk og et redskab til at støtte den enkelte i at hjælpe sig selv. Det er en behandlingsform, der stimulerer menneskets selvhelbredende kræfter, hvorved helbredelsesprocessen fremmes.

Kroppens nervesystem kan sammenlignes med legemets energitiske system. Alle organer i kroppen er, via kanalerne i energisystemer, forbundet med zoner under fødderne – også kaldet reflekszoner.

Behandling

Behandlingen indledes med en samtale omkring tidligere og nuværende helbredsproblemer. Jeg vil endvidere spørge om kostvaner, arbejde og hverdag for at danne mig et billede af klientens ve og vel (helbredstilstand). Jeg fører journal og er naturligvis underlagt tavshedspligt.

Efter samtalen begynder den egentlige zoneterapi med let opvarmning. Det vil sige blid massage af fødder og ankler. Derefter testes der følsomhed på de respektive målepunkter (primære reflekszoner) ved lette tryk på zonerne. Herefter sammenholdes klientens reaktion på denne test med oplysningerne fra den indledende samtale og der stilles en zoneterapeutisk diagnose.

Først nu starter den egentlige behandling som foregår ved hjælp af specielle trykkombinationer på reflekszonerne og massage på fødderne. Oftest suppleres behandlingen med tryk på meridianer, akupunkturpunkter og ved muskelgener egentlig massage.

Der er ingen aldersbegrænsning for behandling. Især små børn har også stor gavn af zoneterapien. Her vil effekt vise sig i løbet af ganske få behandlinger.

Kundeudtalelser

Læs dem alle her

Kontakt Klinik Sandholdt i Odense og hør mere om behandling af netop dit problem

I min klinik har jeg igennem de sidste mange år hjulpet patienter med mange forskellige problemstillinger. Jeg kan derfor højest sandsynligt også hjælpe dig, til at få en sundere og gladere krop. Kontakt klinikken for at høre mere.

Kranio Sakral Terapi, akupunktur, myorefleksterapi mm. i Odense på Fyn

Ved udeblivelse eller aflysning senere end 8 timer før behandlingsaftale, så koster det minimum halv behandlingspris.

Jeg holder ferie i ugerne 29 og 30.

Åbningstider

mandag 08–18
tirsdag 08–18
onsdag 08–18
torsdag 08–18
fredag Lukket
lørdag Lukket
søndag Lukket