Min oplevelse med Klinik Sandholdt

Har igennem de sidste 9 måneder haft store problemer med smerter nederst i ryggen, strålende ud i højre side. Har fået massage, zoneterapi, fysioterapi og kiropraktik - intet har hjulpet mere end få dage. Har også rundet egen læge, hvor man intet unormalt kunne se i blodprøver, så det måtte være muskulært. Har ligeledes været til scanning på sygehus, uden at man fandt årsagen. 

En bekendt havde været på Klinik Sandholdt og fået akupunktur p.g.a. problemer med knæ, og siden ikke haft problemer (6 måneder siden).

Jeg fik en tid den 23/9-13. Fik også fortalt, at jeg ikke troede på at det kunne hjælpe. Blev rettet op ved hjælp af nåle i øret, derefter nåle i ryggen med strøm på.

1 times behandling og jeg har været som genfødt siden. Alle smerter er væk, fantastisk. 

Få dage efter klippede jeg en hæk på 160 m. på en eftermiddag, hvor jeg normalt plejer at bruge 2 - 3 dage.

Har efterfølgende været til flere opfølgende behandlinger, men de smerter jeg havde da jeg kom første gang, har jeg ikke mærket siden (i dag 21/10-13).

Min indstilling til akupunktur har ændret sig til det positive.

Niels Henrik Carstensen