Udtalelser

Danny 42 år fra Vester Hornum, Nordjylland fortæller.

 

For 8 år siden startede jeg så småt med at få smerter i venstre side af kroppen, men jeg arbejdede bare videre, for jeg er selvstændig og har eget autoværksted.

 

For 4½ år (dec. 2012) siden udviklede det sig. Jeg tabte en slange på gulvet, og bukkede mig ned for at samle den op. Hele kroppen låste, jeg blev svimmel, kunne ikke fokusere, blev helt hvid i hovedet og havde det rigtig skidt.

Jeg gik ind og lagde mig for at blive mig selv igen. Jeg kunne ikke se den anden ende af stuen, og da jeg ville rejse mig forsvandt benene under mig. Jeg tror jeg var bevidstløs på et tidspunkt, men fik mig dog fumlet op i sofaen igen og ringet 112, selvom jeg næsten ikke kunne se. Jeg kunne heller ikke rigtig tale, men heldigvis kunne de se, hvor de skulle køre hen.

 

Jeg var lam i hele venstre side, så jeg blev indlagt med mistanke om enten blodprop eller hjerneblødning.    
Ved en forflytning på sygehus fik jeg et knæk i nakken, der gjorde at jeg kunne begynde at mærke min venstre arm og ben igen. Efter ca. 14 dage kunne jeg begynde at gå igen. Jeg skulle dog stadig have støtte op af trappen – kunne slet ikke holde fokus på at gå. Da der var gået ca. 1 måned kunne jeg begynde at bevæge min arm igen, men den ville ikke holde op med at sove. Lige pludselig kunne mit ben kunne også finde på at låse.

Jeg kunne også få så ondt, at jeg slet ikke kunne være nogen steder.

 

Jeg har været til mange undersøgelser, scanninger, været i CT scanner mange gange, har været ved 11 rygspecialister rundt om i landet, som mente det var kroniske smerter, jeg måtte lære at leve med. Har desuden været ved 2 fysioterapeuter og modtaget behandling i ½ år, men måtte holde op, da jeg fik det værre.


Min kone søgte efter behandlingsmuligheder på nettet, og fandt Klinik Sandholdt i Odense. Hun kiggede på hjemmesiden og så en video hvor der blev fortalt om gode resultater med myoreflexterapi – en behandlingsform, hun mente jeg skulle prøve. Jeg ringede og fik en tid til behandling lige før sommerferien 2016.
 

Allerede efter første behandling, kunne jeg mærke mine fingre igen. Dem har jeg ellers ikke kunnet mærke i flere år. Lægerne har endda stukket nåle i dem for at se om det passede, de havde også talt om at flytte en nerve i hånden for at få følelsen igen.

Da vi skulle køre hjem efter behandlingen, kom jeg til at slå fingrene på instrumentbrættet i bilen, og til min store overraskelse gjorde det ondt. Min kone troede nærmest ikke på mig. Jeg var ovenud lykkelig, det var som at vinde 100 mill. Kr. i lotto. Da jeg kom hjem løftede jeg mine børn for første gang i flere år – også selvom Christian havde sagt jeg skulle tage den med ro ☺

Jeg har mange gange været ved at give op, men lykken er nu vendt, og jeg vedligeholder det fantastiske resultat hos Klinik Sandholdt.