Svimmelhed og føleforstyrrelser

Den 22. februar blev jeg pludselig svimmel og fik føleforstyrrelser i læberne. Jeg lagde mig derfor, men det blev så slemt, at jeg måtte ringe efter min mand, som straks kom hjem og ringede efter en læge.

 

Jeg blev indlagt samme dag med mistanke om en blodprop og blev scannet. Scanningen viste ikke noget, og jeg blev sendt videre til øre-, næse- og halsafdelingen.

Jeg blev undersøgt for øresten og virus på balancenerven, men der blev heller ikke fundet noget, så jeg blev udskrevet. Jeg var meget utryg, for jeg var stadig meget svimmel, så næste dag tog jeg til min egen læge. Min læge henviste mig til Neurologisk afd., og jeg fik en tid den 15. marts.

 

På Neurologisk afd. blev jeg igen undersøgt. Lægen syntes, at min ene mundvig hang, så jeg blev indlagt. Igen med mistanke på blodprop. Jeg blev MR-scannet. Denne scanning viste heldigvis heller ikke tegn på en blodprop, og jeg blev endnu engang udskrevet. Denne gang med diagnosen: "en påvirkning af balancesystemet", og blev henvist til Odense Kommunes fysioterapeuter. Her skulle jeg lære at være svimmel. Jeg var stadig meget utryg.

 

Min datter kom en dag hjem og foreslog, at jeg kontaktede Christian Sandholdt fra Klinik Sandholdt, som jeg har haft gode erfaringer med i anden sammenhæng, og jeg begyndte derfor at få myoreflexterapi hos Christian. Allerede efter første behandling var der fremskridt at mærke. Fik desværre lidt tilbagefald, men jeg har herefter fået flere behandlinger. Disse har nu hjulpet så meget, at jeg kan fungere i hverdagen, hvor jeg før lå ned meget af tiden. Jeg er nået så langt i min behandling, at jeg skal begynde langsomt på mit arbejde igen. Christian har også fjernet føleforstyrrelserne fra min læbe ved hjælp af nåle i mit øre.

 

Jeg vil gerne takke Klinik Sandholdt for, at jeg igen kan fungere. Uden Christians behandlinger havde der været stor risiko for, at jeg endnu havde lidt af svimmelhed.

 

M.v.h.

Gurli Knudsen