Rygsmerter og nedsat funktion i arm

Aller først vil jeg gerne sige tak for en fantastisk behandling, jeg har glædet mig hver gang jeg skulle ind til dig. 
Det er et rart sted at komme, man føler sig virkelig velkommen, og at du tager dig tid til en, man er ikke bare endnu en i rækken, så tak for det. 
 
Behandlingsforløb:
Efter 5 mdr med smerter i ryggen, der betød meget afbrudt søvn, nedsat løftefunktion i højre arm, og hverken læge eller massør kunne hjælpe, fik jeg anbefalet Christian af en bekendt. 

Allerede efter første behandling var der stor forskel, og smerterne var allerede reduceret kraftigt. For at få helt bugt med problemet er jeg endt med 4 behandlinger, og alle smerter er nu forsvundet. Jeg sover fantastisk om natten uden afbrydelser af smerter, og jeg kan igen bruge min højre arm fuldt ud. 

Tusind tak for en fantastisk behandling, det kan varmt anbefales. 

Louise