Er alternative behandling er ikke bare noget hokus-pokus?

Denne holdning støder man meget ofte på - men det er altid fra nogen, der ikke har prøvet det! Som uddannet maskiningeniør har jeg altid været vant til at ting kan beregnes eller forklares ved hjælp af naturvidenskabelige fag som matematik, fysik, kemi o.s.v.
Jeg har derfor selv haft den holdning, at det var hokus-pokus, indtil min kone overtalte mig til at prøve det.

Jeg har i mange år haft problemer med min lænd, og fik for kort tid siden også problemer med min iskiasnerve.
Flere behandlinger hos kiropraktor og fysioterapeut dæmpede blot smerterne lidt.

Min kone overtalte mig herefter til at gå til akupunktør.
Allerede efter første behandling hjalp det rigtig meget, og efter 3 behandlinger var jeg faktisk smertefri, og kunne lægge de stærke smertestillende piller på hylden. Ikke alene var de voldsomme iskiassmerter væk, men min lænd havde fået det bedre end på noget tidspunkt de senste 15 år!

Da min kone nævnte overfor Christian Sandholdt, at jeg også har depression - ikke mindst om vinteren - blev det også behandlet med nogle nåle i ørerne. I løbet af blot en uge var der også her meget imponerende fremskridt med mit humør.

At min meget vellykkede behandling ikke var en enlig svale, kan ses af, at min kone har oplevet fuldt ud lige så gode resultater, med smerter flere steder.

Alt i alt kan vi kun sige, at vi begge har været fantastisk tilfredse med behandlingen, og de resultater, der er opnået.

Hokus-pokus er der helt sikkert ikke tale om.

Marie og John Vestergaard
Et par meget tilfredse patienter/kunder