Havde næsten opgivet efter 5 års smerter

Jeg har i næsten 5 år haft problemer med smerter i højre lænd, nakkemuskler og ben. I den tid har jeg: fået scannet min ryg 2 gange, gentagne blodprøver, hjertekardiogrammerk, været til flere læger med speciale i rygproblemer, diverse fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører, massører og også en akkupressør. Jeg har selvfølgelig også fået anbefalet og lavet et hav af forkskellige øvelser, både for styrke og afslapning. Nogle af behandlingerne gav en midlertidig lokal lindring, men smerterne kom altid igen.

Havde egentligt givet op og forsøgte bare at leve med det, da jeg en dag faldt over en artikel om kæbemuskelspændinger og deres relationer til smerter i resten af kroppen. Gik derefter til min læges sygeplejerske for at få behandling, da hun også er akupunktør, men hun anbefalede, at jeg kontaktede Klinik Sandholdt i stedet. Det viste sig at være et rigtigt godt råd.

Allerede efter første behandling hos Christian var der en markant forbedring i hele kroppen. Ved hjælp af Myoreflexterapi fik han løsnet mine låste kæber, og med det samme begyndte min muskler i højre side at slappe af også. Lige fra kæben og ned til tæerne. Jeg ved godt, at det lyder sgu lidt som noget alternativt hokus pokus, men jeg kan forsikre om, at det ikke er tilfældet. Jeg anser mig selv som et kritisk og rationelt menneske, og havde egentligt ikke regnet med synderlig lindring fra en 'alternativ' behandler, jeg tog fejl. Hvis du er på denne hjemmeside, har du sandsynligvis prøvet andre behandlingsformer først.

En grundlæggende forskel på de fleste tradionelle behandlere og Christian, er helt simpelt: kig på hele kroppen. Det lyder måske indlysende, men hvis du har haft en oplevelse som mig, vil du have bemærket, at man bliver sendt fra den ene behandler til den anden. Hver med deres fokus område, fx ryggen, lænden, benene osv. Problemet her, er selvfølgelig at meget smerte er afledt og kommer et andet sted fra. Det virker måske lidt skørt, at problemer med fx kæben kan betyde en skævvridning af hele kroppen, men er det nu også det? Vi ved jo, at de fleste muskler i vores krop hænger sammen, så det giver faktisk god mening, hvis man tænker lidt over det.

 

Har været til tre behandlinger nu, og effekten er ikke til at tage fejl af. Hvor jeg før havde konstante smerter, et permanent anstrengt udtryk i ansigtet og en dårlig positur - er jeg i dag så godt som fri for gener og på grund af både behandlingerne, og de øvelser jeg fik af Christian, bliver det gradvist bedre hver dag. Kan med glæde anbefale Klinik Sandholdt til alle, der lider af diverse smerter eller gener.
 

Peter Engholm