3 års hovedpine væk

For små 3 år siden begyndte jeg at opleve en intens hovedpine i baghovedet, der gjorde mig søvnig, træt og kunne ikke holde noget ud i hverdagen. Som studerende vakte dette store frustrationer, da det påvirkede dagligdagen og læsningen. Gik til lægen og blev derigennem henvist til en neurolog og fik foretaget en masse undersøgelser. Da der ikke kunne findes en direkte årsag til hovedpinen, blev jeg nu kastet ud i at prøve forskellige præparater – sådan forsatte det i 2 år uden effekt. Har ligeledes været henvist til hovedpineklinikken i Glostrup, som også gav mig forskellige medicin igen uden virkning.  

Efter 2,5 år hvor der var brugt flere tusind kroner på medicin, der ikke havde hjulpet og jeg pludselig fik en meget dårlig dag med slem hovedpine, valgte jeg at undersøge alternativ behandling. Skrev til Christian og fik en tid samme uge, hvilket var meget rart. 

Allerede få minutter efter jeg var ankommet, så Christian problemet – nemlig en skævhed i min holdning/ryg. Jeg blev behandlet med myorefleksterapi og akupunktur, og allerede efter første behandling kunne jeg mærke og se tydelig forskel. Var så overrasket over at se så hurtig en virkning.  

3 uger efter første behandling har jeg ikke oplevet hovedpine en eneste dag – så stor en lettelse! Jeg har fået en hel anden holdning til alternativ behandling og benytter det meget gerne igen, frem for dyre mediciner osv.  

Sabine Kofoed-Jensen, 23 år og studerende.